Jongeren

Toen ik klaar was met school in 2009, mijn belangrijkste reden om terug te gaan was om iets te doen met dit bloggen. Ik had geen idee dat ik er een toekomst in kon hebben. Mijn leven is veel veranderd sinds ik deze blog begon. Ik ben een zeer actieve blogger en ik wil mijn ervaringen te delen in mijn blog en het beter te maken met uw hulp. Ik hoop dat je de blog leuk vindt en een fan wordt van wat ik doe. U vindt er een aantal interessante verhalen en foto's over engelen, engelen en hun vleugels. Mijn leven is nog steeds erg interessant. In het midden van dit bericht, ga ik een aantal foto's van mijn leven en mijn blog te delen. Ik wil dat je ze met mij ziet!

Over de engelenvleugels

De engelenvleugels zijn vleugels van God. Zij zijn de kracht die God macht geeft. Ze staan ook bekend als de vleugels van God. God heeft de leiding over de engelen. Als God ons iets wil geven, zet Hij zijn macht in om ervoor te zorgen dat we het kunnen krijgen.

In 2013 werd ik geïnterviewd door NOS om mijn verhaal te vertellen over de reis die me ertoe bracht een engelvleugelengel te worden.

Lang geleden heb ik de beslissing genomen om op een missie te gaan om mijn tijd aan deze religie te geven, omdat ik in mijn hart geloof dat mensen verlost kunnen worden. Ik weet veel over het geloof, maar ik zou mezelf niet beschouwen als een expert op. Met andere woorden, ik ben een leek. Wat ik wel weet is dat de bijbel vermeldt over de "iemand die een vleugelman van God wordt." En ik moet toegeven dat het geen eenvoudige reis is om er te komen, want het gaat om veel hard werken en opoffering. Ik was een beetje huiverig om me aan te sluiten bij deze religie, omdat ik mijn leven op een normale manier wilde leven, zonder enige religie. Maar na een tijdje realiseerde ik me dat ik er moest zijn om vrij te zijn en te doen wat ik doe.

Mijn vader vertelde me altijd dat er vele manieren zijn om God lief te hebben. En dit is een perfecte manier om het te doen. Ik hou van mijn God. Ik hou van het universum. Ik hou van alles om me heen. Ik hou van mijn mensen. En mijn doel is om de liefde van God te verspreiden naar mensen in mijn leven.

Ik heb bloggen over de engel vleugels en de engelen sinds 2012. Ik begon de blog toen mijn grootmoeder werd een gelovige en ze vertelde me dat God gaf haar vleugels om wat voor reden. Mijn oma overleed in 2011. Ze overleed toen ik 13 was. Ze was een zeer wijs en gelukkig persoon. Ik had medelijden met haar toen ze overleed. Ze was een oude dame, ik kon me voorstellen dat ze stierf van ouderdom. Maar toen ik tegen mezelf zei dat ze niet stierf van ouderdom, voelde ik me verdrietig voor haar omdat haar dood ervoor zorgde dat ik aan haar dacht en dat was een heel triest gevoel. Dus begon ik deze blog. Ik hou van God, ik ben een christen.

Mijn Ebook, dat heet "Gigantic Angel Wings and the Magic of God" is nu beschikbaar in paperback en ebook formaten. Je het krijgen van Amazon, Google, B&N, iBooks, Kobo en vele andere online boekwinkels. Het is een zeer praktisch, gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te lezen boek.

Ik heb een korte video geschreven waarvan ik hoop dat je ervan zult genieten. Klik hier om het te bekijken: Ook wil ik de volgende mensen bedanken die hebben geholpen om deze blog mogelijk te maken: 1. John O'Connor, 2. Richard Sider, 3. Michael Shurkin, 4. Steve Van der Meer, 5. Thomas J. Ziegler, 6. Brian L. P. Anderson, 7. Paul M. J. Mollway, 8. David F. Lewis, 9. Peter A. Brown, 10. Thomas B. Waddington,

11. Robert W. Baskett, 12. Christopher C. Kuntz, 13. Stephen W. Vlechthout, 14. William P. Balen, 15. Charles W. Balen, 16. William J. Coughlin, 17. Thomas B. Craig, 18. William F. Crabb, 19. William P. F. Vlaanderen, 20. Iain P. Naylor, 21. William L. Crump,

Ik ben geboren in Nederland, waar ik werd geadopteerd door een Amerikaanse familie, en ging naar een goede school en kreeg een goede baan. De reden waarom ik schrijf over dit onderwerp is, mijn werk op het werk wordt steeds zeer stressvol en het werd een beetje saai voor mij. Ik wilde meer schrijven over dit onderwerp, en ik denk dat ik een blog gevonden in een zeer goed formaat. Ik zal proberen om een paar berichten te schrijven over dit onderwerp, een over mijn ervaring als werknemer op het werk, en een ander over het belang van het werk. Ik denk dat dit een van de beste blogs op angel wings en het is echt een interessant onderwerp om te lezen en te verkennen.

Hier is een lijst van enkele van de belangrijke functies die ik zal opnemen in deze blog.